Company Structuur

Company Structuur

ENCODE Group heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van een engineering & design bedrijf tot een onderneming met diverse (technische) diensten voor haar markten en opdrachtgevers. Deze groei werd gerealiseerd door groei van business en klanten, het opstarten van nieuwe filialen en door diverse acquisities.

Op dit moment voert ENCODE Group de merken The Badger Company, A1 Werkplan, DBP Management en Reg Dab Recruitment Services. Door de jaren heen begonnen deze merken door de groei van hun operationele activiteiten elkaar te overlappen en werd het steeds moeilijker om hun onderlinge onderscheid te maken. ENCODE Group heeft daarom besloten haar activiteiten te herstructureren in drie product/marktcombinaties namelijk Engineering, Recruitment en Remote Services.

De engineeringactiviteiten zullen alle huidige en toekomstige bedrijven van The Badger Company omvatten en verder gaan onder het merk The Badger Company. Barry van Zwet zal de hoofdverantwoordelijke zijn voor het welzijn en de groei van The Badger Company, sterk ondersteund door Razvan Cretu (MD The Badger Company Rom Srl).

De recruitment sactiviteiten zullen bestaan ​​uit de bedrijven A1 Werkplan, DBP Management en Reg Dab Recruitment Services en blijven onder A1 Werkplan als een merk en als één bedrijf. Peter Klaassen wordt de hoofdverantwoordelijke voor het welzijn en de groei van A1 Werkplan, krachtig ondersteund door Jan de Pijper.

Het hoofdkantoor van beide merken blijft het hoofdkantoor in Hoogvliet-Rotterdam (Nederland). Het kantoor van A1 Werkplan in Urmond (Nederland) zal klanten in Zuid-Nederland, België en de aangrenzende industriegebieden in Duitsland blijven ondersteunen. Het kantoor in Ploiesti (Roemenië) zal de wervingsactiviteiten uitbreiden, zowel engineering & design medewerkers als technici, om klanten in West-Europa te ondersteunen voor goed gekwalificeerd tijdelijk personeel.

Bovenstaande maatregelen gelden vanaf Q1 2022.

companystructure.JPG

2021-12-13 - Encode Group