Reg Dab Recruitment Services is in 2007 opgericht als adviesbureau, gespecialiseerd in het werven van Nederlandse en Roemeense ingenieurs en managers. Deze dochteronderneming van de ENCODE Group trekt voor zijn opdrachtgevers succesvol ingenieurs, ontwerpers en ander technisch personeel aan. Reg Dab biedt ook professionele ondersteuning bij pay rolling (loonadministratie), projectondersteuning en -versterking.

Onze ingenieurs en leidinggevenden werken vooral bij bedrijven in West-Europa. Reg Dab Recruitment Services heeft twee vestigingen in Nederland (Hoogvliet en Urmond) en één in Roemenië (Ploiesti). 

De belangrijkste klanten en opdrachtgevers van Reg Dab zijn ingenieur bureau's, operators, eindgebruikers en eigenaren van fabrieken en industriële installaties. Hieronder vallen bedrijven in de procesindustrie en petrochemie, infrastructuur, scheepsbouw en offshore, ingenieursbureaus, olie- en gasbedrijven, aannemers en overheden. Voorbeelden van deze klanten zijn Cargill, SBM Offshore, Engie, SPIE, Stork Technical Services, Worley, Fluor, Tessenderlo Chemie, Rijkswaterstaat, Eneco en Essent.

Vacatures

Bent u op zoek naar een baan met een technisch karakter in één van vermelde sectoren? Bekijk dan onze actuele vacatures en solliciteer online.

Het Managementteam

peter-klaassen-square.jpg

Peter Klaassen, Director

Peter is als Managing Director van ENCODE Group tevens verantwoordelijk voor de activiteiten van Reg Dab. Samen met de administratie en recruitment zorgt hij voor passende kandidaten bij onze klanten. 

Met zijn jarenlange ervaring in de projecten weet hij wat het werk van de engineers inhoud. 


Linkedin  E-mail

Marius Margaritoiu, Manager recruitment

Marius is verantwoordelijk voor de internationale recruitment en ondersteunt het nederlandse kantoor met hoog gekwalificeerde engineers. Daarnaast is hij werkzaam voor de recruitment van ons ingenieursbureau The Badger Company.

Met zijn legal achtergrond is hij op de hoogte van de internationale regels en wetgeving, betreft het detacheren naar het buitenland.

Linkedin  E-mail

Marius.JPG