Reg Dab Recruitment Services is gespecialiseerd in de werving, selectie en detachering van ingenieurs, ontwerpers, tekenaars en ander hoger geschoold technisch personeel. Reg Dab bemiddelt in tijdelijke en vaste functies voor deze nichespecialisten. De meesten van hen hebben ruime internationale ervaring. Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit een brede diversiteit aan industrieën in de gehele wereld. Ons bedrijf biedt een brede reeks aan diensten; zowel voor potentiële kandidaten als voor werkgevers.

Naast engineering verricht Reg Dab Recruitment Services ook ondersteuning voor constructie -en projectmanagement. Voorbeelden van project management werkzaamheden zijn: projectondersteuning, projectacquisitie en uitvoering van buitenlandse opdrachten. Reg Dab werft internationaal technisch personeel vanuit haar kantoren in Nederland en Roemenië.

Ons bedrijf is zeer succesvol in het opbouwen van langdurige, meerjarige relaties met onze klanten en contractors. We hebben veelvuldig projecten uitgevoerd voor ingenieursbureaus, EPC-aannemers, eigenaren van fabrieken en installaties en onderhoudsbedrijven in de chemische en petrochemische industrie.